Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayer Leverkusen spendeert deel van Kai Havertz-miljoenen in Rome

Laatste update:

De miljoenenaankoop geldt bij de club van trainer Peter Bosz waarschijnlijk als de opvolger van Kevin Volland, die onlangs voor ruim vijftien miljoen euro naar AS Monaco verkaste. Die Werkself namen in de afgelopen dagen bovendien ook afscheid van Kai Havertz. De aanvallende middenvelder werd voor minimaal tachtig miljoen verkocht aan Chelsea en dat bedrag kan middels verschillende bonussen uitkomen op honderd miljoen.

Schick kon bij AS Roma niet rekenen op veel speeltijd, waardoor de Italiaanse club openstond voor een definitieve transfer. Vorig seizoen werd de aanvaller verhuurd aan RB Leipzig, waar hij 10 doelpunten en 3 assists produceerde in 28 wedstrijden. AS Roma ontvangt naar verluidt dus minimaal 27 miljoen voor Schick, een bedrag dat door variabelen nog met enkele miljoenen kan oplopen.

"Met Patrik hebben we een internationaal gerenommeerde spits gestrikt die zijn vermogen om doelpunten te maken heeft laten zien in de Serie A en de Bundesliga", reageert sportief directeur Rudi Völler van Leverkusen. "Zijn kwaliteit om defensies te doordringen en doelpunten te maken zal onze ploeg goed doen. Op zijn beurt gaat hij met spelers spelen die hem aanvullen."

Een goede aankoop van Bayer Leverkusen?

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Wilfred, jij hebt één nare, hele onbeschofte eigenschap'
2
Rabiot onthult wat Mbappé in de kleedkamer zei over duel met Oranje
17
Wijnaldum onthult wanneer Feyenoord vorig jaar zomer wél een optie was geweest
31
'De nieuwe Nagelsmann' is de jongste manager ooit in de Premier League
3
Kieft ergert zich aan Oranje-international: 'Moet echt van dat dramagedrag af'
47
Vroege clash tussen Slot en Ten Hag in nieuwe Premier League-seizoen
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties