Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayer Leverkusen toont ambitie en versterkt zich met Europees toptalent

Laatste update:

Hlozek zet in Leverkusen zijn handtekening onder een vijfjarige verbintenis. Aankomend seizoen komt Leverkusen uit in de Champions League, daar trainer Gerardo Seonae zijn ploeg afgelopen seizoen naar de derde eindklassering in de Bundesliga leidde. Eerder koos de jonge voorhoedespeler bewust voor een langer verblijf in Praag, om zo meer ervaring op te doen in de Fortuna Liga.

In eigen land heeft Hlozek zich de afgelopen jaren al flink op de kaart gezet. In het seizoen 2018/19 brak hij door en veroverde hij een basisplaats bij Sparta Praag. Op dat moment was hij zestien jaar oud. Daarmee werd hij de jongste debutant in de geschiedenis van de club. Daarnaast schoot de spits zich in de geschiedenisboeken als jongste doelpuntenmaker voor de club uit de Tsjechische hoofdstad.

Al snel ging de geruchtenmolen draaien en hingen de clubs om hem heen. Vorig seizoen werd Hlozek nog genoemd bij PSV als opvolger van Donyell Malen volgens Voetbal International. Dat bleek uiteindelijk echter onhaalbaar. Nu durft Hlozek een buitenlands avontuur wel aan. In het afgelopen seizoen was Hlozek 12 keer trefzeker in 47 officiële wedstrijden en daarnaast verzorgde hij 15 assists. De veertienvoudig international stond bovendien op het veld tijdens het duel met Oranje in Boedapest, waar Tsjechië in de achtste finale van het EK met 0-2 te sterk was.

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
10
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties