Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern-aankoop wees Chelsea af: 'Natuurlijk betekende het veel'

Laatste update:

"Ik kreeg de aanbiedingen op ongeveer hetzelfde moment", laat de enkelvoudig international weten in gesprek met TZ. "Natuurlijk betekende het veel voor me dat de koploper van de Premier League interesse in mij had. Maar het voelde voor mij beter om in de Bundesliga te blijven. Bayern is dan een geweldige bestemming. Er is geen grotere club ter wereld."

Süle krijgt in München te maken met moordende concurrentie. Het lijkt niet aannemelijk dat hij zich meteen in de basis knokt, daar Carlo Ancelotti beschikt over spelers als Javi Martínez, Mats Hummels en Jérôme Boateng. Toch zegt de 21-jarige Süle niet bang te zijn. "Integendeel. Ik geloof dat ik van allebei ongelooflijk veel kan leren", vertelt de jongeling, als hem wordt gevraagd naar Hummels en Boateng. "Als ik Mats en Jérôme iedere dag in actie zie, kan dat mij ook naar een heel ander niveau tillen."

"Het zijn heel ervaren spelers met ongelooflijk veel rust aan de bal. Het is geweldig om te zien hoe Mats opbouwt met links of met rechts. Jérôme heeft zijn dynamiek, zijn atletische bouw en zijn dominantie in de duels", prijst Süle zijn toekomstige ploeggenoten. "Als ik speel, is dat waarschijnlijk aan de zijkanten. Ik hoop dat ik daar beter van word en dat de keus uiteindelijk op mij valt."

Zie je Niklas Süle in zijn eerste seizoen een basisplaats veroveren bij Bayern München?

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
10
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
40
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
11
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties