Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern begon zelfs interesse te tonen en ik had ook bij Oranje een basisplek'

Laatste update:

De analyticus van FOX Sports benadrukt in gesprek met Voetbal International echter dat het al een hoogtepunt is dat hij Oranje überhaupt heeft gehaald. "Het was echt wereldtop in die tijd. Ik kwam er na een paar wedstrijden in het eerste van Ajax al bij, zat ik ineens met spelers als Clarence Seedorf en Ruud van Nistelrooy in de kleedkamer."

"Er waren jaren dat we in de kwalificaties alles wonnen, dat was toen normaal. Pas nu denk ik: tering, wat waren we goed." Maduro baalde dan ook dat hij in oktober 2011 een blessure opliep, naar eigen zeggen tijdens de beste periode van zijn loopbaan. "Ik stond in de basis bij Valencia, haalde écht een hoog niveau, Bayern München begon zelfs interesse te tonen en ik had ook bij Oranje een basisplek."

"Ik zou onder Bert van Marwijk starten in een EK-kwalificatieduel met Moldavië, maar een dag voor die wedstrijd ging het mis. Ik scheurde drie enkelbanden af, moest geopereerd worden. Dat was heel heavy, ik ben er uiteindelijk zes maanden zoet mee geweest. Achteraf moet ik concluderen dat ik daarna nooit meer het niveau van net vóór die blessure heb gehaald."

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
2
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
48
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
8
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
31
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties