Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hedwiges Maduro gaat Ajax verruilen voor hoofdtrainerschap Almere City

Laatste update:

Eerder op vrijdag meldde Voetbal International al dat Maduro een van de belangrijkste kandidaten is om Pastoor op de volgen. Volgens De Telegraaf bevinden de gesprekken met de oud-international zich inmiddels in de afrondende fase.

Maduro, voormalig speler van Ajax, kon ook langer door in Amsterdam. Hij werd gepolst voor de positie van trainer van Jong Ajax. Daarnaast heeft hij nog een contract tot medio 2026 in de Johan Cruijff ArenA. Hij kiest nu echter voor een dienstverband bij Almere.

Maduro werd afgelopen zomer voor 600.000 euro overgenomen door Ajax van Almere, waar hij toen fungeerde als assistent van Pastoor.

Almere was ook in gesprek met Rick Kruys. De trainer van VVV-Venlo stopt na dit seizoen in Limburg en was volgens Hans Kraay junior de voornaamste kandidaat voor de vacature in Almere.

Volgens VI was Almere inderdaad in gesprek met Kruys, maar hij is inmiddels van de lijst af. Maduro werd vervolgens topkandidaat om de vacature in te gaan vullen.

De 39-jarige Maduro begon zijn spelerscarrière ook bij Almere. Hij werd uit de jeugdopleiding van de club gepikt door Ajax, waarvoor hij zijn debuut maakte in het betaald voetbal.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Lang kijkt recht in camera en waarschuwt Feyenoord nu al voor over 90 dagen
6
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
6
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
13
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
16
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties