Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern denkt aan De Ligt en De Jong: 'Ze hebben goed gespeeld'

Laatste update:

"Het zijn goede spelers en ze hebben allebei een goede wedstrijd gespeeld. We moeten kijken wat we nodig hebben. Dat gaan we in alle rust analyseren, maar de transfermarkt zal spannend worden", zo wordt Salihamidzic geciteerd door de Duitse media. De afgelopen dagen had de bestuurder al meerdere keren laten weten belangstelling te hebben voor de Ajacieden.

Volgens De Telegraaf is de kans groot dat de 21-jarige De Jong naar Paris Saint-Germain gaat, maar daarover zei Saliahmidzic onlangs in de Duitse pers: "Het is een goede speler, zonder twijfel. PSG zou met hem nog sterker worden." De Jong heeft echter benadrukt dat er nog altijd geen sprake is van een finaal akkoord.

Over de wedstrijd was Salihamidzic niet tevreden: "Het is moeilijk om over het duel te praten, want we hebben vandaag niet goed gespeeld. Het positieve is, is dat we eerste zijn geworden. Maar we hebben geen goede wedstrijd afgeleverd. We hebben de wedstrijd uit handen gegeven, dat hoort niet", doelt Salihamidzic op het vele balbezit van Ajax.

-

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
64
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties