Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern- en Chelsea-doelwit De Vrij hakt knoop door over toekomst'

Laatste update:

Ook AC Milan en Internazionale worden genoemd, maar volgens de Romeinse krant kunnen die clubs waarschijnlijk niet voldoen aan de financiële eisen van Lazio. De afgelopen weken onderhandelde De Vrij met zijn werkgever over een nieuw contract; woensdag schreef Sky Italia nog dat de dertigvoudig Oranje-international een jaarsalaris van twee miljoen euro plus bonussen kan verdienen. In de nieuwe verbintenis zou een transferclausule van veertig miljoen euro opgenomen worden.

Het lijkt inmiddels twijfelachtig of dat contract er inderdaad komt. De Vrij, in de zomer van 2014 voor circa zeven miljoen euro overgekomen van Feyenoord, speelde sinds zijn komst 43 competitieduels. Hij stond bijna het volledige seizoen 2015/16 aan de kant met een zware knieblessure, die hem ook in de eerste weken van de huidige jaargang buitenspel zette. Daarna kwam hij tot elf wedstrijden in de Serie A. Afgelopen zomer zou Chelsea hebben geprobeerd om hem over te nemen, maar toen bleef De Vrij in Italië.

Denk je dat Stefan de Vrij na dit seizoen vertrekt?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties