Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern en Robben maken zich met zege op voor bezoek van Ajax

Laatste update:

Benfica startte sterk aan de wedstrijd en zocht in de eerste minuten regelmatig het doelgebied van Bayern op. Het team van Kovac was daar echter niet van onder de indruk, wist raad met de situatie en maakte gebruik van de ruimtes die ontstonden. Na tien minuten verscheen al de 0-1 in het Estadio da Luz. Franck Ribéry kreeg veel vrijheid op links, gaf de bal aan de mee opgekomen David Alaba, die Lewandowski in stelling bracht. De spits speelde zich handig vrij en verschalkte Odisseas Vlachodimos met een diagonaal schot in de verre hoek: 0-1.

Arjen Robben liet na om Bayern in Lissabon aan een zeer comfortabele voorsprong te helpen. Drie minuten na de 0-1 stuitte de Nederlander op Vlachodimos, na voorbereidend werk van Joshua Kimmich, en vijf minuten voor de pauze verwerkte de doelman een schot vanaf een meter of acht over de lat. Benfica was zelf na 28 minuten spelen zeer dicht bij een doelpunt. Manuel Neuer voorkwam met een uitstekende redding dat Eduardo Salvio voor de 1-1 zorgde, waardoor de ploegen met een ruststand van 0-1 de kleedkamers opzochten.

Nog geen tien minuten na rust verdubbelde Bayern de voorsprong en het was nota bene Sanches die de treffer maakte, na een aanval uit het boekje. De ex-speler van Benfica zette een aanval op en na voorbereidend werk van Lewandowski, Ribéry en James Rodrigues was het uiteindelijk de Europees kampioen die de 0-2 van dichtbij maakte. Zelfs de fans van Benfica applaudiseerden het voormalig jeugdexponent van as Aguias.

Alhoewel Benfica probeerde terug te komen in de wedstrijd, onder meer via een goede kopbal van Ruben Dias en een dito redding van Neuer, controleerde Bayern het duel en was men zelf enkele malen dicht bij een derde treffer. Een doelpunt van Serge Gnabry, de vervanger van Ribéry, werd wegens buitenspel afgekeurd en daarvoor was een gevaarlijke inzet van de aanvaller al van richting veranderd. Bayern zegevierde zodoende ook in het zesde officiële duel van het seizoen, na de winst van de Duitse Super Cup, een zege in de eerste ronde van de DFB Pokal en negen punten uit de eerste drie competitieduels.

-
Eindigt Bayern München als groepswinnaar?

Meer nieuws

'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
3
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
45
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
1
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties