Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern gaat Lewandowski-inkomsten gebruiken voor tweede bod op De Ligt

Laatste update:

Voorlopig is er nog groot verschil tussen de hoge vraagprijs van Juventus en de transfersom die Bayern bereid is te betalen. Volgens Sky Sports Italia houdt La Vecchia Signora vast aan een vraagprijs van negentig tot honderd miljoen euro voor De Ligt. Hasan Salihamidzic, directeur voetbalzaken Bayern, was maandag in Turijn om met de clubleiding van Juve te spreken over een transfer van de centrumverdediger. Tijdens die gesprekken legde Salihamidzic een bod van zestig miljoen euro plus bonussen op tafel, maar met die transfersom nemen de Italianen dus geen genoegen.

Meer: Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: ‘Hij was veel te hebzuchtig’ | Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui

De hoogte van het tweede bod van Bayern op De Ligt is nog niet bekend. De 38-voudig international van Oranje ligt nog tot medio 2024 vast in Turijn, maar vorige week meldde
de Duitse tak van Sky Sports dat De Ligt zelf akkoord is met Bayern over de persoonlijke voorwaarden. Waar de 22-jarige stopper in Italië naar verluidt een netto jaarsalaris van circa acht miljoen euro plus bonussen opstrijkt, kan hij in Duitsland zeventien tot negentien miljoen euro (inclusief bonussen) gaan verdienen. Daarmee zou hij direct een van de best betaalde spelers in München worden.

Naast De Ligt hoopt trainer Julian Nagelsmann ook Konrad Laimer aan de selectie van Bayern toe te kunnen voegen. De 25-jarige middenvelder beschikt bij RB Leipzig nog over een contract tot de zomer van 2023. Tijdens de zomerse transferwindow wist Bayern tot nog toe drie versterkingen te verwelkomen. Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch kwamen over van Ajax, terwijl de Duitsers 32 miljoen betaalden om Sadio Mané van Liverpool over te nemen.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
2
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties