Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern gunt Champions League-finalist uit 2010 waardig afscheid

Laatste update:

Bayern verlengt het contract van Butt niet en de keeper heeft besloten geen nieuwe club te gaan zoeken. Na achttien seizoenen profvoetbal, die hem langs VfB Oldenburg, Hamburger SV, Bayer Leverkusen, Benfica en Bayern voerden, is het welletjes geweest voor Butt. Heynckes maakt vrijdag duidelijk dat Butt zaterdag in de basis begint tegen die Schwaben. "Hij heeft zich altijd voorbeeldig en professioneel gedragen en veel bereikt."

Butt won met Bayern eenmaal de landstitel, de Duitse beker en de Super Cup. Hij verloor de Champions League-finale van 2010 tegen Internazionale en moest ook in het seizoen 2001/02 al eens genoegen nemen met een tweede plaats in dat toernooi, toen nog als keeper van Leverkusen. Als vaste penaltynemer kwam hij in het shirt van HSV en Leverkusen tot 27 goals.

Meer nieuws

Fraaie beelden tonen hoe Nederlands elftal-fans Hamburg oranje kleuren
10
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
66
Memphis Depay reageert in nieuw nummer met Akwasi op 'haarbandgate'
34
'Atlético Madrid zet vol in op komst van andere Feyenoorder dan Mats Wieffer'
28
'Ik hoop dat ik minuten ga maken bij Oranje en dat ik mezelf kan laten zien'
14
Vitesse vindt investeerder die club wil overnemen; redding lijkt nabij
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties