Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern haalt 9 jaar na Lewandowski wéér gratis sleutelspeler uit Dortmund

Laatste update:

Door het vertrek van Daley Blind (transfervrij) en João Cancelo (gehuurd van Manchester City, optie tot koop niet gelicht) houdt Bayern nog twee volwaardige linksbacks over in de selectie. Trainer Thomas Tuchel wil echter meer te kiezen hebben. Daarom komt Guerreiro, met wie Tuchel al eerder samenwerkte bij Dortmund, nu naar de Allianz Arena. Daar moet de 29-jarige Portugees met Lucas Hernández en Alphonso Davies uit gaan maken wie er een basisplek verdient op de linksbackpositie.

Volgens Romano is Guerreiro akkoord over een contract tot medio 2026. Alleen de medische keuring staat een transfer daarom nog in de weg. Atlético Madrid en OGC Nice waren ook geïnteresseerd, maar vissen achter het net. Met name los Rojiblancos, die al met Guerreiro spraken, leken tot op het laatste moment in de race.

Lewandowski was in 2014 de laatste die transfervrij de overstap van Dortmund naar Bayern maakte. Die bleek uiterst succesvol; de huidig spits van Barcelona vond in 375 duels voor der Rekordmeister liefst 344 keer het net. De laatste speler die de omgekeerde weg bewandelde was Niklas Süle afgelopen zomer. Süle was voorbije jaargang net als Guerreiro onbetwist basisspeler bij Dortmund.

Is Raphaël Guerreiro een versterking voor Bayern München?

Meer nieuws

San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
1
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
20
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
10
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties