Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern haalt verwoestend uit na snelste rode kaart ooit

Laatste update:

Na drie minuten lag de bal reeds op de stip. Mario Götze ging na een duel met Kucher naar de grond en William Collum koos ervoor om het team van Mircea Lucescu met tien man te laten spelen. Thomas Müller faalde vervolgens niet vanaf elf meter: 1-0. Bayern verhoogde meteen de druk op de defensie van Shakhtar. Robben had al snel een dot van een mogelijkheid, maar hij faalde. Voor de Nederlander zat het duel er na negentien minuten al op. Hij kon de wedstrijd niet meer vervolgens na klachten aan zijn hamstrings; Sebastian Rode was zijn vervanger.

Meer: Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City

Ook zonder Robben slaagde Bayern erin om de wedstrijd volledig te domineren. Dat kwam echter niet meteen tot uiting in de tussenstand. Jerome Boateng was tien minuten voor rust de enige speler van Bayern die na Müller op het scorebord verscheen. Robert Lewandowski kreeg de bal niet voorbij Andriy Pyatov, waarna Boateng het leer alsnog tegen de touwen werkte: 2-0. Drie minuten na de hervatting van de wedstrijd gooide Franck Ribéry de wedstrijd in het slot. Na een combinatie met David Alaba schoot de Fransman het leer achter Pyatov: 3-0.

Het werd een zware avond voor Shakhtar, dat voor het eerst minimaal zes tegendoelpunten in een Europese wedstrijd om de oren kreeg. Lewandowski kreeg de bal in de 52e minuut opnieuw niet langs Pyatov, maar de rebound was voor Müller: 4-0. Met een rake kopbal deelde ook Holger Badstuber mee in de feestvreugde; het was voor de verdediger zijn eerste doelpunt ooit in de Champions League. Een kwartier voor tijd kwam Lewandowski alsnog aan zijn doelpunt. Na goed voorbereidend werk van Bastian Schweinsteiger rondde hij koelbloedig af. Het slotakkoord was voor Götze, die de passieve Darijo Srna en Pyatov het nakijken gaf: 7-0.

-
Bayern München wint de Champions League

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties