Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern heeft beet: Allegri bevestigt vertrek Coman

Laatste update:

Allegri zei niet naar welke club de talentvolle Fransman gaat, maar het is dus wel duidelijk dat Bayern zijn volgende bestemming wordt. "Het was de wens van de speler om te vertrekken", zei Allegri. "Ik denk dat dit een goede deal is voor ons. Kingsley heeft in het afgelopen seizoen niet veel gespeeld en als hij niet meer wil knokken voor zijn plaats, is het beter dat hij gaat. Wanneer hij het goed doet in de toekomst, zal dat mede dankzij Juventus zijn."

De negentienjarige Coman wordt al enkele maanden met een overgang naar Bayern in verband gebracht. De vleugelaanvaller verbond zich een jaar geleden transfervrij (en voor vijf seizoenen) aan Juventus, nadat zijn contract met Paris Saint-Germain was afgelopen. In 22 officiële duels slaagde Coman er maar een keer in om te scoren. Bayern zal de jongeling naar verluidt voor acht miljoen huren, met een verplichte optie tot koop van twintig miljoen euro.

Het vertrek van Coman, die mocht vertrekken omdat Juan Cuadrado kon worden gehuurd van Chelsea, betekent mogelijk dat Juve toch nog een nieuwe poging zal gaan doen om Julian Draxler over te nemen van Schalke 04. Allegri wilde daar op zijn perspraatje niets over zeggen. Coman wordt overigens de tweede speler die deze zomer van Juve naar Bayern gaat, na Arturo Vidal.

Vorig jaar nam Juventus Kingsley Coman transfervrij over van Paris Saint-Germain. Nu gaat de aanvaller voor in totaal 28 miljoen euro naar Bayern München. #kaching #kassa #pogbascenario #instavoetbalzone

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on


Kingsley Coman is een aanwinst voor Bayern München

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil bij Dortmund opnieuw samenwerken met eerdere succesaankoop'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties