Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern heeft Ryan Gravenberch zelfs in doelpuntrijk bekerduel niet nodig

Laatste update:

Matthijs de Ligt kon rekenen op een basisplek en stond links in het centrum van de verdediging geposteerd. Noussair Mazraoui raakte geblesseerd aan zijn hamstring in het duel met SC Freiburg (5-0 winst) en zat niet bij de wedstrijdselectie, terwijl Ryan Gravenberch net als afgelopen weekend negentig minuten lang op de bank bleef. Aan de overzijde was er, zoals gebruikelijk, een plaats in de basis voor aanvoerder Jeffrey Gouweleeuw. De Nederlander zag zijn ploeg dapper aan de wedstrijd beginnen en zelfs de openingstreffer maken.

In de negende speelminuut had Elvis Rexhbecaj een uitstekende bal in huis op Mads Pedersen, die overtuigend uithaalde en de rechterhoek vond: 1-0. De tussenstand bleef tot halverwege het eerste bedrijf op het scorebord staan. Doelman Tomás Koubek bezweek onder de druk van Bayern München, dat dankzij een treffer van Choupo-Moting op gelijke hoogte kwam. Hoewel de aanvalslust na de 1-1 alleen maar toenam, hield Augsburg tot het einde van de eerste helft stand. In het tweede bedrijf sprong Bayern zorgvuldiger om met de kansen en liep men verder uit.

Binnen een kwartier na de hervatting had Bayern al een voordelige marge van twee goals te pakken. Kimmich bezorgde zijn team op aangeven van Choupo-Moting de voorsprong, waarna laatstgenoemde zelf de 1-3 aantekende. Hoewel Augsburg nog terug in de wedstrijd kwam door een onfortuinlijke eigen goal van Dayot Upamecano, maakte Musiala een kwartier voor tijd aan alle Augsburgse hoop een einde. De aanvaller kreeg binnen de zestien alle tijd en ruimte om uit te halen en vond de rechterhoek: 2-4. Het slotakkoord werd gespeeld door Davies, die een pass van Thomas Müller verzilverde en de 2-5 eindstand op het scorebord zette.

DFB-Pokal
FC Augsburg
2 - 5
Bayern München

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties