Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern heeft 45 tot 60 miljoen euro over voor mogelijke opvolger Robben'

Laatste update:

Bayern wordt door de krant in verband gebracht met Leroy Sané, het toptalent van Schalke 04. Hij heeft een clausule in zijn contract staan, waardoor hij volgend jaar zomer voor 37 miljoen euro opgehaald kan worden. Bayern durft daar echter niet op te wachten, omdat Manchester City ook serieuze belangstelling heeft, en zou nu al 45 tot 60 miljoen euro willen betalen. Het is ook mogelijk dat Sebastian Rode in de deal wordt betrokken, om de vraagprijs iets te drukken.

Bayern zou bereid zijn om Sané nog een jaar bij Schalke te laten spelen, maar zou de deal dus wel al snel willen afronden. De rechtsbuiten zou bij Bayern dus de opvolger kunnen worden van Arjen Robben, die inmiddels 32 jaar oud is en nog een contract voor een jaar heeft in de Allianz Arena. Sané speelde voor Schalke tot dusver 47 wedstrijden in de Bundesliga en wist daarin 11 keer te scoren.

Leroy Sané zou een goede opvolger zijn voor Arjen Robben

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
46
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
1
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
7
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
22
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties