Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern hoort vraagprijs van 30 miljoen voor jeugdinternational van Oranje'

Laatste update:

Voor Frimpong wordt het Bundesliga-duel van Bayer Leverkusen met Bayern München komende zaterdag interessant, nu Sport1 melding maakt van de interesse van Der Rekordmeister in de jeugdinternational van Oranje. "De Nederlander past als aanvallende rechtsback uitstekend bij Bayern-trainer Julian Nagelsmann", schrijft het Duitse medium. De oefenmeester zou op zoek zijn naar een alternatief voor Benjamin Pavard, die die in de toekomst meer als centrale verdediger zal fungeren.

Frimpong maakte in januari 2021 voor circa elf miljoen euro de overstap van Celtic naar Bayer Leverkusen. De verdediger groeide bij die Werkself direct uit tot een vaste waarde. In 31 officiële duels kwam hij tot twee doelpunten en acht assists. Frimpong beschikt bij Leverkusen nog over een contract tot medio 2025. De huidige nummer drie van de Bundesliga vraagt naar verluidt minimaal dertig miljoen euro voor zijn rechtsback.

Volgens Sport1 lopen er momenteel nog geen gesprekken met Leverkusen of Frimpong en is de verdediger een van de kandidaten om de defensie van Bayern München komende zomer te versterken. Baku (VfL Wolfsburg) en Dest (FC Barcelona) zijn de andere opties die door de koploper van de Bundesliga in de gaten worden gehouden. Frimpong heeft ook de interesse van andere topclubs gewekt, want ook Borussia Dortmund en grote clubs uit Spanje en Engeland zouden hun zinnen op hem hebben gezet.

-

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
17
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
4
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
25
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties