Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern is zó sterk, het wordt zelfs zonder de topspelers nog landskampioen'

Laatste update:

"Wij hebben de beste selectie ter wereld. Als je ziet hoe sterk de selectie is zonder de spelers die actief waren op het WK… Dat is een niveau goed genoeg om kampioen te worden in Duitsland", laat Breitner weten aan Sky.

Er is volgens Breitner, tussen 1970 en 1974 en later nog tussen 1978 en 1983 speler vn Bayern München, dan ook geen twijfel over mogelijk welke club komend seizoen kampioen van Duitsland wordt. "Als deze basis nog eens wordt uitgebreid met internationals en wereldkampioenen, waar hebben we het dan nog over?"

Bayern München heeft de beste selectie ter wereld

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
46
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
1
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
7
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
22
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties