Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern-jagers evenaren clubrecord, Hertha van Luhukay gaat onderuit

Laatste update:

Borussia Mönchengladbach - TSG Hoffenheim 3-1
Net als Borussia Mönchengladbach had ook TSG Hoffenheim dit seizoen nog niet verloren, maar daar kwam zondag dus verandering in. Patrick Herrmann was de grote man bij Gladbach: hij leverde de assist op de openingstreffer van André Hahn, voordat hij zelf twee keer scoorde. Hermann maakte de 2-1 en de 3-1: namens Hoffenheim had Anthony Modeste de gelijkmaker binnengewerkt. Gladbach is nu zeventien wedstrijden op rij ongeslagen gebleven en de laatste keer dat dit gebeurde was in het seizoen 1970/71. Gladbach staat derde en heeft vier punten minder dan Bayern München.

SC Paderborn - Hertha BSC 3-1
John Heitinga en Roy Beerens hadden een basisplaats bij Hertha BSC, dat met 3-1 ten onder ging bij promovendus SC Paderborn. Marvin Bakalorz opende na een half uur met een afstandsschot de score, maar deze achterstand kon nog worden weggepoetst, door een rake kopbal van Salomon Kalou. In de tweede helft ging het alsnog mis voor Hertha: Heitinga kon niet voorkomen dat Elias Kachunga de 2-1 binnen kopte en Alban Meha zorgde met een lekkere knal voor de 3-1. Het Hertha van Jos Luhukay staat nu dertiende in de Bundesliga.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
9
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
5
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
33
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties