Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern klopt Manchester City op de valreep, Roma haalt vreselijk uit

Laatste update:

Bayern München - Manchester City 1-0
De kampioenen van Duitsland en Engeland maakten er een fijne, vermakelijke eerste helft van voor de neutrale toeschouwer. Al in de eerste minuut kreeg Thomas Müller een kans voor open doel van twee meter afstand, maar door de nawee van een eerder ingezette overtreding schoot hij naast. Manchester City kwam met de schrik vrij en was ook meteen wakker. De Britten begonnen zelf beter druk te zetten, zonder dat daarbij echte kansen werden gecreëerd. Na een tijdje kreeg Bayern weer meer grip op de wedstrijd. In het tweede deel van de eerste helft in de Allianz Arena kwamen er meer kansen.

Joe Hart pareerde een schot van Müller, aan de overkant schoot Edin Dzeko twee keer naast en David Alaba probeerde het op zijn beurt met een trap van afstand: het schot vloog een meter naast. Een laatste kans voor Robert Lewandowski ging er eveneens niet in. De tweede helft begon rustig en na tien minuten ontstond er een kans voor Bayern. Mario Götze trof echter Hart op zijn pad. De trainers grepen vrij laat in en brachten Sergio Agüero en Arjen Robben in, om de wedstrijd toch nog te beslissen. Robben probeerde meteen een penalty te versieren, maar kreeg de arbiter niet mee. Mehdi Benatia kwam op zijn beurt goed weg toen hij een overtreding beging op David Silva. In de slotfase besloot Boateng het maar eens met rechts te proberen en met succes: zijn schot leverde de zege op.

AS Roma - CSKA Moskou 5-1
Het werd een echte schiettent in het Stadio Olimpico. De wedstrijd was zes minuten oud, toen Juan Iturbe op één lijn stond met twee verdedigers, de bal met rechts aannam en Igor Akinfeev met links verschalkte. Amper bekomen van de schrik keken de Moskovieten vlot daarna tegen een grotere achterstand (2-0) aan. Gervinho kreeg de bal van opzij aangespeeld, nam rond de penaltystip aan en punterde vervolgens binnen. Akinfeev hielp i Giallorossi aan de derde treffer van de avond: Maicon ging alleen op hem af en waagde maar eens een zijlingse poging. Tot zijn verrassing liet Akinfeev de bal via zijn handen over zich heen in het net vallen en stond het alweer 3-0.

Werd het nog erger voor CSKA, voor rust? Jazeker. Na iets meer dan een half uur spelen maakte Gervinho zijn tweede en Roma's vierde. Hij snelde weg op rechts, trok naar binnen, kapte de verdediger uit en schoot laag binnen door Akinfeevs benen. De peptalk in de Russische kleedkamer hielp niet veel, want Sergey Ignashevich tekende ongewild voor de vijfde. Hij werkte een voorzet van Vassilis Torosidis ongewild langs Akinfeev. Ahmed Musa bezorgde de bezoekers nog een kleine pleister op de wond, door de eretreffer op zich te nemen. CSKA lijkt echter kansloos in de groep, als het zo blijft spelen.

-
Wie zie jij als favoriet voor de groepswinst?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties