Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern komt in actie en bereidt 'Mega-Angebot' voor'

Laatste update:

Lewandowski stapte in de zomer van 2014 over van Borussia Dortmund naar Bayern en tekende toen voor vijf jaar. In zijn debuutseizoen maakte hij zeventien doelpunten en daarna liefst dertig: dit seizoen staat de teller na drie wedstrijden alweer op vijf goals. BILD schrijft woensdag dat Bayern zich realiseert dat het één van 's werelds allerbeste spitsen in huis heeft en hij mag absoluut niet vertrekken.

Meer: Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern

Om die missie kracht bij te zetten wil Bayern hem dus langer vastleggen. De club is zo nodig bereid om een immens salaris te betalen aan Lewandowski en dus rekenen de Duitse media op een Mega-Angebot, een absolute topaanbieding. Er werd al eerder verkennend gesproken tussen de Zuid-Duitse club en de 28-jarige aanvaller, maar toen werd er niet onderhandeld. Bayern wilde er toen alleen zeker van zijn dat Lewandowski net zo positief tegenover een toekomst bij Bayern staat als de club zelf.

Cezary Kucharski en Maik Barthel, die Lewandowski in zakelijk opzicht bijstaan, maakten toen dankbaar van de gelegenheid gebruik om hun cliënt te linken aan Real Madrid en Paris Saint-Germain. Zij zijn erop uit om Lewandowski een forse salarisverhoging te bezorgen en er zelf ook weer beter van te worden. Op dit moment krijgt de Pools international zo'n tien miljoen euro per seizoen betaald: Thomas Müller is de bestbetaalde speler met vijftien miljoen euro.

Denk je dat Robert Lewandowski er goed aan doet bij te tekenen bij Bayern?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
7
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties