Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern komt in zoektocht voor versterking van middenlinie uit in Madrid'

Laatste update:

Nagelsmann verwacht dat Ceballos een goed middenveld zou kunnen vormen met Jamal Musiala en Joshua Kimmich. De trainer van Bayern is al langer een groot bewonderaar van de Spaanse voetbalschool. Bij RB Leipzig drong Nagelsmann aan op de komst van Dani Olmo, die bij die Roten Bullen direct uitgroeide tot een van de grote smaakmakers.

Ceballos beschikt bij Real over een aflopend contract. De elfvoudig international van Spanje heeft echter nog geen contractaanbod van Bayern ontvangen. De focus van Der Rekordmeister ligt momenteel op de spannende titelrace in eigen land en de Champions League-kraker tegen Paris Saint-Germain. De Duitsers wonnen het heenduel van de achtste finales in de Champions League met 0-1 dankzij een doelpunt van Kingsley Coman. De return vindt op 8 maart in München plaats.

Ceballos heeft al meerdere keren laten weten dat het zijn wens is om te slagen in het Estadio Santiago Bernabéu. De middenvelder wil een vaste waarde zijn in een ploeg die om de prijzen meespeelt. Volgens Relevo kan Ceballos op de korte termijn een contractaanbieding van Real verwachten. Hij maakte in 2017 voor circa 16,5 miljoen euro de overstap van Real Betis naar Madrid, waar hij nu voor het eerst voor een langere periode basisspeler is. Real verhuurde hem in 2019 nog twee seizoenen aan Arsenal.

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
4
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
5
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties