Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern komt met de schrik vrij in laatste competitieduel van 2012

Laatste update:

Vroeg in de wedstrijd zag het er niet naar uit dat Bayern puntverlies zou oplopen. Franck Ribéry stichtte op de flank veel gevaar en bijna maakte Thomas Müller het openingsdoelpunt uit een pass van de Fransman. Na zo'n tien minuten haalde Jupp Heynckes' team de voet wat van het gaspedaal en prompt sloegen die Fohlen toe. Jerome Boateng maakte hands op een schot van Tolga Cigerci en zag Tobias Welz naar de stip wijzen. Thorben Marx liet Manuel Neuer vervolgens kansloos met zijn goede strafschop.

Het strijdplan van Bayern kon gewoon doorgaan, zij het met een achterstand. Juan Arango maakte met het hoofd een hard schot van Bastian Schweinsteiger onschadelijk en een kopbal van Dante ging maar rakelings over het doel van Marc-André Ter Stegen. De druk bleef toenemen, al incasseerde Bayern wel een tik toen mega-aankoop Javi Martínez er nog voor rust geblesseerd vanaf moest. De man die hem kwam vervangen, Shaqiri, zou uiteindelijk echter uitgroeien tot een waardevolle nieuwkomer.

Na schoten van Schweinsteiger en Ribéry, pogingen die Ter Stegen allebei keerde, kon de gelijkmaker niet lang meer uitblijven. Net nadat Mario Gómez erin was gekomen voor Mario Mandzukic sloeg Bayern toe: Marx, de man van de 0-1, verdedigde uit maar bracht de bal juist bij Shaqiri. Die pakte het cadeau dankbaar uit en maakte zijn eerste Bundesliga-doelpunt ooit, in zijn twaalfde wedstrijd. Zonder inbreng van de geblesseerden Arjen Robben en Luuk de Jong, maar met Roel Brouwers van begin tot eind bij Gladbach, eindigde de ontmoeting zo in 1-1. Bayern speelt in 2012 nu alleen nog een bekerwedstrijd.

-
Is er een club die Bayern München echt van de titel af zal kunnen houden?

Meer nieuws

Brahim Díaz neemt Real Madrid bij de hand tegen gedegradeerd Granada
0
Aangeslagen Joshua Zirkzee raakt geblesseerd; Bologna dicht bij Champions League
3
Sørloth (ex-FC Groningen) dingt door dubbelslag mee om topscorerstitel in LaLiga
2
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
44
Postema geeft oude club Roda JC na promotie met Groningen in livestream trap na
13
FC Twente Vrouwen kampioen van Nederland na zege in De Grolsch Veste
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties