Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern krijgt keiharde 'nee' te horen in zoektocht naar vervanger van Neuer

Laatste update:

Bayern werd door de zware blessure van Manuel Neuer, die vlak na thuiskomst van het WK zijn been brak tijdens het skiën, opgezadeld met een acuut probleem onder de lat. De 36-jarige goalie, die al sinds 2011 de eerste keus is, wordt dit seizoen in ieder geval niet meer terugverwacht. Der Rekordmeister is in zijn zoektocht naar een nieuwe eerste doelman uitgekomen bij Sommer.

Borussia Mönchengladbach stelt zich echter hard op. "We hebben tegen Bayern München gezegd dat we Yann Sommer niet verkopen", verklaart sportief directeur Roland Virkus tegenover de Rheinische Post. Volgens Sport1 is een eerste bod van vijf miljoen euro van tafel geveegd door Mönchengladbach, dat naar verluidt een prijskaartje van acht miljoen om de nek van Sommer heeft gehangen. Montpellier-doelman Jonas Omlin moet een vertrek van Sommer opvangen, mocht een volgend bod van Bayern alsnog toereikend zijn.

Sommer ligt nog maar een half jaar vast bij Gladbach en is met zijn 34 jaar ook al op respectabele leeftijd. Voor Bayern zal het moeten betalen van een som van acht miljoen euro dan ook als een bittere pil voelen. Toch lijkt Bayern de komst van de tachtigvoudig Zwitsers international nog niet op te willen geven: de regerend landskampioen wil nu eenmaal een doelman die zich op topniveau heeft bewezen en direct inzetbaar is. Sommer staat al achtenhalf jaar onder de lat bij Gladbach en speelde met Zwitserland meerdere eindtoernooien, waaronder onlangs het WK in Qatar.

Ook andere opties werden intern bij Bayern overwogen. Zo bestaat de mogelijkheid om Alexander Nübel, die sinds de zomer van 2021 wordt uitgeleend aan AS Monaco, per direct terug te halen. Bayern had ook het vertrouwen kunnen uitspreken in tweede doelman Sven Ulreich, die Neuer dit seizoen al meerdere keren verving. Ook de naam van Dinamo Zagreb-doelman Dominik Livakovic, die op het WK uitblonk bij Kroatië, werd in de wandelgangen genoemd.

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties