Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern München akkoord met 'betaalbare koopoptie' in deal met PSV

Laatste update:

Fein gaf donderdag bij zijn presentatie in het Philips Stadion aan dat hij de Eredivisie ziet als een competitie waarin hij zich verder kan ontwikkelen. "Ik denk dat de Eredivisie voor jonge spelers heel interessant is. Hier spelen jonge jeugdinternationals al heel vroeg in de profcompetities", zo wordt de Duitse middenvelder geciteerd door het regionale dagblad. "De grote wedstrijden worden in Duitsland wel uitgezonden, maar de kracht van deze competitie staat bij ons niet altijd op de radar. Ik heb met een aantal spelers van Willem II gesproken, die vroeger mijn ploeggenoten waren. Ze hebben me verteld dat de Eredivisie sterk is."

Fein is niet de enige Duitser in de selectie bij PSV. Technisch manager John de Jong voegde de afgelopen weken meerdere Duitse spelers toe aan de selectie van trainer Roger Schmidt. "Philipp Max en Timo Baumgartl spraken ook enthousiast over het niveau hier. Ik ga snel proberen om de taal te leren, voel me fit en kan op het veld meteen aanhaken", aldus Fein, die voor zijn komst naar Eindhoven niet wist dat hij gaat samenspelen met Mario Götze.

"Ook voor mij was dat een verrassing, ik wist niet dat hij hier zou gaan spelen", aldus Fein, die verheugd is met het feit dat hij het PSV-middenveld gaat delen met de speler die Duitsland in 2014 naar de wereldtitel schoot. "Ik was heel positief verrast. Hij is een geweldige speler en kijk er enorm naar uit om met hem op het veld te staan in trainingen en wedstrijden."

Verwacht jij dat de periode van Adrian Fein bij PSV een succes wordt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
9
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
5
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties