Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern München besluit hectische week met voetbalshow

Laatste update:

Bayern kende een hectische week. De club legde vorig weekeinde beslag op de Duitse landstitel, plaatste zich vervolgens woensdag ten koste van Sevilla voor de halve finales van de Champions League en maakte niet veel later ook nog eens bekend dat Niko Kovac na dit het stokje overneemt van Heynckes. Die omstandigheden leken in de openingsfase hun weerslag te hebben op het spel van Bayern, dat zonder onder anderen Arjen Robben in de basiself niet overtuigde en al vroeg op achterstand kwam.

Josip Drmic werd na negen minuten voetballen de diepte ingestuurd door Jonas Hofmann, waarna de Zwitserse spits Niklas Süle het bos instuurde met een fraaie kapbeweging. Drmic verschafte zichzelf daarmee ruimte voor een schot en vond vervolgens de verre hoek: 0-1. Het bezoek plooide daarna terug op eigen helft, maar kon niet voorkomen dat Bayern het duel in de laatste acht minuten voor rust toch volledig kantelde dankzij twee doelpunten van Sandro Wagner. De spits fungeerde tot tweemaal toe als afmaker na een voorzet van Thomas Müller.

In de tweede helft nam Bayern vervolgens razendsnel afstand van Gladbach. Thiago Alcántara tikte zes minuten na de onderbreking de 3-1 binnen, nadat doelman Yann Sommer in eerste instantie Wagner nog had weerhouden van zijn hattrick. Daarmee was het verzet van de bezoekers wel gebroken. Bayern ging freewheelend richting het einde van de partij en sloeg in de slotfase via David Alaba en Robert Lewandowski nog twemaal toe. Alaba scoorde met een verwoestende uithaal van een meter of zeventien, terwijl Lewandowski afrondde na goed voorbereidend werk van Joshua Kimmich.

-

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
1
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
18
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
13
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
22

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties