Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern München bevestigt nieuw contract Leon Goretzka tot 2026

Laatste update:

Goretzka is verheugd met de nieuwe verbintenis. "We hebben de afgelopen drie jaar alles gewonnen wat er te winnen valt", vertelt de middenvelder op de website van de club. "Maar wat nog beter zou zijn dan het winnen van titels, is het herhalen van deze successen. Daar willen we de komende jaren op voortbouwen. Het team, de club en de omgeving zijn niet alleen zeer professioneel, maar ook vertrouwd. Deze mengeling is een van de dingen die succes garandeert bij deze club. Ik ben erg blij dat ik mijn contract kan verlengen tot 2026."

Goretzka staat sinds de zomer van 2018 onder contract bij Bayern, dat hem transfervrij inlijfde. De centrale middenvelder wist zich vrijwel meteen in de basis te spelen bij de Duits recordkampioen en groeide in korte tijd uit tot een van de steunpilaren van het elftal. Goretzka staat na drie volledige seizoenen op 117 officiële duels voor Bayern, waarin hij 25 doelpunten maakte en er 26 voorbereidde. "Deze contractverlenging is ook een teken dat Leon ervan overtuigd is dat we in de toekomst net zo succesvol zullen blijven als in het verleden", vult CEO Oliver Kahn aan.

Gezien het bijna aflopende contract van Goretzka was hij deze zomer geregeld onderwerp van geruchten. Voornamelijk Real Madrid en Manchester United werden genoemd als geïnteresseerde partijen, maar die druipen nu af. Bayern wist eind augustus ook al een nieuw contract af te sluiten met Joshua Kimmich, die tot medio 2025 bijtekende. Zo zullen Goretzka en Kimmich ook de komende jaren het hart van het middenveld vormen bij de club.

Naast Goretzka zijn er nog twee spelers bij Bayern die over een aflopend contract beschikken: Niklas Süle en Corentin Tolisso. Der Rekordmeister besloot deze zomer om Süle niet te verkopen en moet nog een beslissing nemen over een nieuw contract voor de 26-jarige centrumverdediger. De Duitse editie van Goal meldde eerder dat de kans groot is dat Tolisso geen nieuwe verbintenis zal aangaan en na dit seizoen transfervrij vertrekt.

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
38
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
26
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
7
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
28
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties