Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern München biedt gigantisch bedrag en wacht op reactie Barcelona'

Laatste update:

Bayern München kan door het vertrek van Toni Kroos naar Real Madrid de buidel trekken en volgens Sport heeft der Rekordmeister liefst 42 miljoen euro over voor Cuadrado. Voorzitter Andrea Della Valle van Fiorentina heeft om een week bedenktijd gevraagd. Dat heeft alles te maken met de eerdere interesse van Barcelona: de Catalaanse grootmacht krijgt een week de tijd om over het bod van Bayern heen te gaan.

Het is nog maar de vraag of Barcelona met meer dan die 42 miljoen euro op de proppen kan en wil komen. De club heeft immers al een megabedrag geïnvesteerd in Luis Suárez (schattingen lopen uiteen van 85 tot 94 miljoen euro) en directeur Andoni Zubizarreta lijkt niet van plan nog eens een enorm bedrag uit te geven.

Bij welke club zou Juan Cuadrado beter passen?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties