Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern München contacteert Mino Raiola voor Denzel Dumfries'

Laatste update:

Vrijdag onthulde het Eindhovens Dagblad dat PSV voorafgaand aan het EK dacht aan een bedrag van twaalf tot vijftien miljoen euro voor Dumfries. Door zijn uitmuntende prestaties op de eindronde zou de vraagprijs nog licht kunnen oplopen. Bayern is volgens Sky echter niet van plan om vijftien miljoen euro te betalen. "Het is eigenlijk relatief goedkoop, maar Bayern wil niet zoveel spenderen", zegt verslaggever Marc Behrenbeck. Wel zou Bayern al contact hebben gehad met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Dumfries.

Dumfries bestrijkt de hele rechtervleugel in het 3-5-2-systeem van bondscoach Frank de Boer, een vergelijkbare formatie die Nagelsmann aanhangt. De wingback onderscheidt zich in de hogen van Bayern met zijn snelheid, duelkracht en drang om op te komen. Der Rekordmeister beschikt met Benjamin Pavard, Joshua Kimmich en Bouna Sarr al over drie spelers die op dezelfde positie uit de voeten kunnen.

Ook Marcel Brands heeft namens Everton serieuze belangstelling voor de rechtsachter, zo meldde het Eindhovens Dagblad al eerder. De technisch manager had er in 2018 een hand in dat Dumfries door PSV werd overgenomen van sc Heerenveen. Brands was in juni 2018, toen de wingback werd aangetrokken, net van PSV naar Everton verkocht, waardoor zijn opvolger John de Jong de transfer afrondde. PSV betaalde drie jaar geleden 5,5 miljoen euro aan Heerenveen, dat bovendien een doorverkooppercentage van tien procent wist te bedingen.

Meer nieuws

Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
14
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
1
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
3
'PSG zorgt doelbewust dat PSV vele miljoenen misloopt voor Xavi Simons'
17
Emmen kan klus thuis klaren na laat gelijkspel op bezoek bij NAC
12
Gernot Trauner opgenomen in voorlopige EK-selectie Oostenrijk
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties