Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern München-flop kost de club 47.169 euro per speelminuut'

Laatste update:

Tasci, die alleen op 20 februari 53 minuten speelde, is volgens de berekening van het dagblad de duurste speler van Bayern München. Tasci heeft Bayern München 2,5 miljoen euro aan huur gekost en daarmee kost hij 47.169,81 euro per speelminuut. Of Tasci in de rest van het seizoen nog veel gaat spelen, is ook nog maar de vraag.

Martínez is weer fit en ook Boateng is spoedig weer inzetbaar. Het lijkt erop dat Tasci na het seizoen met de staart tussen de benen terug gaat keren naar Spartak Moskou; een mislukte gok van Guardiola.

Bayern München had Serdar Tasci nooit moeten halen

Meer nieuws

Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
4
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
22
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
11
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
14
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties