Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern München grijpt in en zet Sadio Mané na slaande ruzie uit selectie

Laatste update:

Mané stond donderdagmiddag nog gewoon op het trainingsveld van Bayern en leek de ruzie met Sané al te hebben bijgelegd. De koploper van de Bundesliga maakte vervolgens echter in een kort statement bekend dat de aanvaller tegen Hoffenheim niet tot de wedstrijdselectie behoort. De schorsing van Mané lijkt beperkt te blijven tot één duel.

Al tijdens de kansloze wedstrijd van Bayern, dat met 3-0 verloor, was zichtbaar dat Mané en Sané het met elkaar aan de stok hadden. Na afloop van het duel escaleerde de ruzie, waarna Mané in de kleedkamer een klap uitdeelde op de mond van Sané. De Senegalees gaf de klap, omdat hij niet blij was met de manier waarop hij werd toegesproken tijdens het duel. Het specifieke moment in de wedstrijd waardoor Mané boos werd, vond plaats in minuut 83. Sané deed zijn beklag bij Mané, omdat laatstgenoemde de diepte in vertrok.

De Duitser wilde echter dat Mané naar de bal toe zou komen, zodat hij hem in zijn voeten kon aanspelen. Sané zou hem dat op boze toon duidelijk hebben gemaakt, waarna de situatie na afloop van de wedstrijd escaleerde. Van de twee begon alleen Sané in de basis, terwijl Mané bij een 1-0 stand in de 69ste minuut binnen de lijnen kwam.

Bundesliga
Bayern München
1 - 1
TSG Hoffenheim

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
13
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties