Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern München heeft genoeg gezien van voormalige recordaankoop'

Laatste update:

Tolisso werd met de verwachting dat hij een dragende kracht op het middenveld van der Rekordmeister zou worden naar München gehaald. Mede door een zware knieblessure is deze wens echter nooit helemaal uitgekomen en ook in de huidige voetbaljaargang moet hij genoegen nemen met een rol op het tweede plan. BILD weet dinsdagavond zelfs te melden dat Bayern zich heeft voorgenomen om Tolisso aankomende zomer van de hand te doen.

Highlights: Bayern München - RB Leipzig

De 21-voudig international van Frankrijk, die in 2018 met zijn land wereldkampioen werd, komt nauwelijks in de plannen van interim-trainer Hansi Flick voor en startte dit kalenderjaar enkel tijdens de bekerwedstrijd tegen TSG Hoffenheim in de basis. Tolisso is na Joshua Kimmich, Thiago Alcântara, Leon Goretzka, Thomas Müller en Philippe Coutinho optie nummer zes op het middenveld en is zelf ook niet tevreden met deze rol.

Alleen een 'explosie' van Tolisso in het restant van het seizoen kan Bayern er nog van weerhouden om hem aankomende zomer de deur uit te doen, zo voegt BILD toe. De koploper van de Bundesliga hoopt het geld dat de middenvelder op zal brengen, en de ruimte in het salarishuis dat zijn vertrek oplevert, te kunnen gebruiken om droomdoelwit Kai Havertz op te pikken bij Bayer Leverkusen.

Vind jij dat Bayern München inderdaad afscheid moet nemen van Corentin Tolisso?

Meer nieuws

Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
0
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
7
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
8
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties