Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

NAC schopt waardevolle assistent en meesterbrein achter promotiewapen vlak voor seizoensstart 'asociaal' op straat

Laatste update:

Na zeven seizoenen lang een trouwe werknemer te zijn geweest, moest Molhoek via de telefoon vernemen dat zijn diensten niet langer nodig waren. "Peter (Maas, technisch directeur, red.) vertelde me kort dat we niet samen doorgingen", herinnert Molhoek.

"Toen ben ik aardig losgegaan. Niet vanwege de keuze, maar wel vanwege het moment en de wijze van communicatie. Dit was zó laat, ik vond het asociaal en schandalig. Dat je zo omgaat met iemand die al jaren binnen de club actief is. Zeker omdat ik in de play-offs nog een keer had bewezen te kunnen leveren", doelt Molhoek op zijn specialiteit.

Molhoek is namelijk het meesterbrein achter een belangrijk promotiewapen van NAC: de standaardsituaties. VI berekende dat 30 van NAC's 82 goals vielen uit standaardsituaties, exclusief strafschoppen. Dat is met 37 procent het hoogste percentage van alle Nederlandse profclubs.

"Ik wilde heel graag blijven", zegt Molhoek dan ook tegen het weekblad. "Want NAC was mijn club geworden. En ik had veel in de spelersgroep geïnvesteerd, mede via de standaardsituaties."

Maar Carl Hoefkens, gepresenteerd als nieuwe trainer van NAC, heeft dus geen plekje in zijn staf over voor Molhoek. Tomasz Kaczmarek, niet lang geleden ontslagen bij FC Den Bosch, wordt volgend seizoen de rechterhand van de kersverse coach.

Molhoek voelt zich 'aan het lijntje gehouden'. Hij voelde de steun vanuit de spelersgroep, maar kan naar eigen zeggen nergens meer terecht nu de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer begonnen is.

"Ik moet maar hopen dat er ergens een plaatsje vrij komt", aldus een teleurgestelde assistent. "Ik vind het ongelofelijk. Ik heb dit niet verdiend. Dat steekt me nog het meeste. Keuzes voor anderen mag je altijd maken, maar leg dat uit en kijk elkaar in de ogen."

Meer nieuws

Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
34
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
10
Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje
17
Twee weinig bescheiden woorden van Bellingham na rake omhaal gaan de wereld rond
42
Engelse fans verlaten stadion net vóór omhaal Bellingham: reactie gaat viraal
17
Engeland voegt zich na sensationele ontsnapping tegen Slowakije bij laatste acht
99

Meer sportnieuws

Reacties