Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern München moet miljoenenaankoop meteen enkele weken missen

Laatste update:

Bayern heeft via de officiële clubwebsite bekend gemaakt dat Sanches de komende drie tot vier weken aan de kant staat met een blessure aan zijn hamstring. De Portugees was zaterdag wel van de partij bij de eerste openbare training van de Duitse kampioen, maar moest de training op zondag laten schieten omdat hij te veel last had van de opnieuw opspelende kwetsuur.

De Duitsers moeten het zodoende de komende maand zonder hun nieuwe aankoop stellen. Bayern betaalde Benfica 35 miljoen euro voor de diensten van de 18-jarige Sanches, die afgelopen seizoen definitief doorbrak bij de Portugese grootmacht. Hij tekende in Beieren een contract dat hem tot 2021 aan de club verbindt.

Denk jij dat Renato Sanches snel een basisplaats verovert bij Bayern München?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties