Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern München neigt naar deal van 120 miljoen euro

Laatste update:

Lucas Martínez Quarta heeft een aanbod van Villarreal naast zich neergelegd. De verdediger van River Plate wil in Europa alleen naar AC Milan. (Sky Italia)

De directie van Bayern München denkt er nu al serieus over na om de optie in de huurovereenkomst van Philippe Coutinho te lichten. De Braziliaan kan voor 120 miljoen euro definitief overgenomen worden van Barcelona. (Diverse Duitse media)

Boca Juniors wil Lisandro López voor vier miljoen euro definitief overnemen van Benfica. De verdediger speelt nu al op huurbasis voor de Argentijnse club. (Radio Continental)

Gustavo Poyet is een voorname kandidaat om Mauricio Pellegrino op te volgen als trainer van Leganés. Laatstgenoemde staat onder druk vanwege de slechte start in LaLiga. (Cadena COPE)

Tottenham Hotspur moet vrezen voor een vertrek van Troy Parrott. Scouts van Juventus zagen de jongeling dinsdag vier keer scoren tegen Rode Ster Belgrado in de UEFA Youth League en zijn zeer onder de indruk. (Calciomercato)

Vind jij dat Bayern München Philippe Coutinho definitief in moet lijven?

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
0
Manchester City dankt goalgetter Gvardiol en neemt koppositie over van Arsenal
28
Celtic verslaat Rangers in Old Firm ondanks goal Dessers: 54ste landstitel nabij
2
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
9
Schrikken voor Koeman: Nathan Aké valt geblesseerd uit bij Manchester City
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties