Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München prolongeert landstitel en vergroot zorgen Werder

Laatste update:

Bayern was na de eerste helft, waarin de regen met bakken uit de hemel viel, reeds auf Meisterkurs. De voordelige marge na 45 minuten was weliswaar niet onverdiend, maar het team van Flick mocht zich tegelijkertijd ook gelukkig prijzen. Het moedige Werder hield immers goed tegen en had ook mogelijkheden om aan de leiding te gaan, terwijl Bayern van geluk mocht spreken dat men de rust met elf man haalde. Alphonso Davies trapte na negentien minuten spelen ogenschijnlijk na jegens Leonardo Bittencourt, maar Harald Osmers trok slechts geel en de VAR zag geen reden om in actie te komen.

Meer: Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern

Werder, met Davy Klaassen in de basis, had een minuut eerder een goede kans om op 1-0 te komen. De inzet van Maximilian Eggestein ging echter een paar centimeter naast het doel van Manuel Neuer. Ook Theodor Gebre Selassie en Klaassen hadden het vizier niet op scherp staan. Een fraai doelpunt bracht het duel vlak voor rust uit balans. Een pass van Jerome Boateng over de defensie van Werder werd door Lewandowski met de borst aangenomen, waarna hij de bal diagonaal achter Jiri Pavlenka schoot: 0-1.

Bayern begon aanvankelijk betrekkelijk rustig aan de tweede helft, maar al snel maakte der Rekordmeister de dienst uit. Uiteindelijk moest de ploeg van Flick alsnog met tien man de prolongatie van de landstitel veiligstellen: Davies kreeg in de 79e minuut zijn tweede gele kaart voor het belemmeren van Milos Veljkovic. Met Lucas Hernández in de plaats van Serge Gnabry bouwde Bayern wat meer defensieve zekerheid in, maar het was uiteindelijk aan Neuer te danken dat het 0-1 bleef. Hij verhinderde in de slotfase dat invaller Claudio Pizarro een kopbal van Yuya Osako over de doellijn werkte. Klaassen werd enkele minuten voor tijd vervangen door Nicklas Füllkrug; Joshua Zirkzee bleef negentig minuten op de bank.

Werder wacht af of FSV Mainz 05 en Fortuna Düsseldorf, de voornaamste concurrenten, woensdagavond eveneens verliezen als men bij respectievelijk Borussia Dortmund en RB Leipzig op bezoek gaat. De zestiende plek, die recht geeft op promotie/degradatieduels behoort nu op basis van doelsaldo toe aan Fortuna Düsseldorf. Bayern sluit het Bundesliga-seizoen af met een thuiswedstrijd tegen SC Freiburg en een uitduel met VfL Wolfsburg. Op 4 juli wacht de finale van het toernooi om de DFB Pokal tegen het Bayer Leverkusen van Peter Bosz.

-

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties