Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern München stuurt aanvaller én verdediger naar Eredivisie-clubs

Laatste update:

Vita is de vierde aanwinst voor Fortuna Sittard, dat eerder al Burak Yilmaz, Michael Verrips en Ivo Pinto wist te strikken. "Ik heb de kans gekregen om in de afgelopen seizoenen ervaring op te doen in verschillende landen en competities", vertelt de Fransman via de clubwebsite van Fortuna. "Dit neem ik mee naar Sittard. Ik wil me hier graag verder ontwikkelen. Dat de club vertrouwen in me heeft, blijkt wel uit mijn vierjarige verbintenis."

Vita doorliep de jeugdopleiding van Angers SCO en tekende in de zomer van 2018 zijn eerste profcontract bij Troyes. Twee jaar later maakte de linksachter de overstap naar het tweede elftal van Bayern München, waarna hij afgelopen seizoen op huurbasis bij Barnsley werd gestald. In de Championship kwam de verdediger tot negentien officiële duels. Sjoerd Ars, technisch manager van Fortuna, kijkt erg uit naar de komst van Vita. "Rémy is een enorm getalenteerde linksback, een speler die beschikt over specifieke kwaliteiten waar we naar op zoek waren."

Woensdag is daarnaast ook bekend geworden dat Andersson de komende seizoenen in de Eredivisie te bewonderen is. De Zweedse aanvaller is, net als Vita, afkomstig van Bayern en heeft een verbintenis ondertekend die hem tot 2026 aan zijn nieuwe club bindt. Andersson, die als jong talent door de Duitse recordkampioen weggeplukt werd bij Helsingborgs IF in Zweden, is de derde versterking voor Heerenveen, dat eerder al Andries Noppert en Mats Köhlert vastlegde.

Ferry de Haan, technisch manager van de Friezen, legt uit waarom hij denkt dat Andersson een versterking is voor zijn team. "Alex is een snelle speler en heeft veel diepgang, zowel met als zonder de bal. Daarbij weet hij ook goed het overzicht te behouden voor zijn medespelers voor de goal. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al ruim 100 wedstrijden in het betaald voetbal gespeeld. Het is dan ook een speler waar in onze ogen nog veel rek in zit. We zijn dan ook blij dat we hem voor langere tijd hebben kunnen vastleggen."

Eredivisie
sc Heerenveen
2 - 1
Fortuna Sittard

Meer nieuws

Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
2
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
27
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
8
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
19
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties