Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern München stuurt Ajax-beul Rostov met dikke nederlaag naar huis

Laatste update:

Bayern nam vanaf de beginfase al meteen het initiatief in de eigen Allianz Arena, al liet de 1-0 wat langer op zich wachten dan de Duitsers waarschijnlijk voor zich hadden gezien. Na een dikke 25 minuten spelen deed zich toch een buitenkansje voor: Robert Lewandowski worstelde wat met Alexandru Gatcan, waarna scheidsrechter Anthony Taylor naar de stip wees. De Pool ging zelf achter de bal staan en stuurde de keeper beheerst de verkeerde kant op voor de 1-0.

Meer: Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City

Der Rekordmeister probeerde daarna door te drukken en via Mats Hummels was het vijf minuten voor rust bijna raak. De verdediger zag zijn kopbal echter gepakt worden door Soslan Dzhanayev en kreeg ook nog de schoen van een tegenstander in zijn gezicht. Bayern mocht vlak voor rust echter toch nog juichen, toen David Alaba de bal vanaf links panklaar op de penaltystip legde en Thomas Müller binnen schoot.

Na rust veranderde er weinig aan het spelbeeld en konden de supporters in München al snel weer juichen. Joshua Kimmich werd na acht minuten perfect bediend door Douglas Costa en kon zo de 3-0 binnen werken. De 4-0 kwam ook op naam van de middenvelder, maar niet voordat Lewandowski vlak daarvoor een levensgrote kans over de lat heen kegelde. Kimmich was even later wel rustig toen hij een geweldige voorzet van Juan Bernat, die in de rust Hummels verving, met het hoofd afmaakte.

Dzhanayev had vlak daarna wel het antwoord op een pegel van afstand van Arturo Vidal, die door de keeper knap uit de kruising gehaald werd. Rostov kroop in de slotfase een beetje uit zijn schulp en Aleksandr Erokhin kreeg vijf minuten voor tijd nog een flinke kans om de eer te redden. Zijn kopbal werd echter gekeerd door Manuel Neuer, die even later nog een keer mocht juichen. De ingevallen Franck Ribéry vond Bernat, die laag de 5-0 binnen schoot. Bayern vestigde en passant nog een nieuw record: de Duitsers zijn de eerste ploeg die dertien thuiswedstrijden in de Champions League op rij weten te winnen.

-
Denk jij dat Bayern München de groep gaat winnen?

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
63
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
18
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
10
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
17
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties