Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern München tikt Hansi Flick op de vingers in reactie op vertrekwens

Laatste update:

"Ik heb de selectie zojuist laten weten dat ik de clubleiding na de 0-1 zege op Paris Saint-Germain op de hoogte heb gesteld van het feit dat ik van mijn contract af wil", vertelde Flick zaterdag na de 2-3 zege op VfL Wolfsburg in gesprek met Sky. "Het was voor mij belangrijk dat de spelers het van mij hoorden. Ik ben de club zeer dankbaar dat ik deze spelersgroep heb mogen leiden." Flick ontkende niet dat hij aan de Duitse voetbalbond denkt als toekomstig werkgever. "De DFB is altijd een optie waar iedere coach wel aan denkt."

In de optiek van het Bayern-bestuur heeft Flick voor zijn beurt gesproken. "Trainer Hansi Flick heeft zaterdag publiekelijk bekendgemaakt dat hij graag ziet dat zijn contract, met een looptijd tot juni 2023, voortijdig wordt ontbonden. Flick heeft zijn wens om de club te verlaten afgelopen week kenbaar gemaakt bij het bestuur. Er is toen de afspraak gemaakt om de focus volledig te leggen op de wedstrijden tegen Wolfsburg, Bayer Leverkusen (20 april) en FSV Mainz 05 (24 april). Op deze manier wilden we ervoor zorgen dat de concentratie niet zou worden verstoord met het oog op deze drie zeer belangrijke duels. FC Bayern keurt de eenzijdige communicatie van Hansi Flick af en zal, zoals afgesproken, de gesprekken na de wedstrijd in Mainz voortzetten", zo valt te lezen in de zondag afgegeven verklaring van de Bayern-leiding.

Flick nam vorig seizoen het stokje over van de ontslagen Niko Kovac en won met der Rekordmeister alles wat er te winnen viel. Desondanks komt zijn vertrekwens niet onverwachts. Hij zou niet op één lijn zitten met technisch directeur Hasan Salihamidzic, al viel dat volgens preses Karl-Heinz Rummenigge wel mee. "Bayern is een grote familie", zei de sportbestuurder een maand geleden. "Alles wat binnen een familie gebeurt, moet binnen de familie opgelost worden. Dat is gebeurd. Ik ben blij dat ze er met elkaar uit zijn gekomen. Zo doen we dat bij Bayern München."

Flick wordt al enige tijd genoemd als de topkandidaat om Joachim Löw na het EK van komende zomer op te volgen als bondscoach van het Duitse elftal. Hij was eerder al assistent van Löw. Flick won met Bayern vorig jaar alle beschikbare prijzen: de Champions League, de Duitse titel, de Duitse beker, de Duitse Super Cup, de Europese Super Cup en het WK voor clubteams. Het leverde Flick de UEFA-prijs voor beste coach van Europa op. Ook dit seizoen is Bayern op weg naar de landstitel.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties