Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen

Laatste update:

Sparta deed zondag goede zaken in de jacht op Europees voetbal en versloeg laagvlieger Volendam met 1-0. Hoewel de Kasteelclub pover voor de dag kwam, sprong Saito er in positieve zin uit.

De huurling van Lommel SK was continu dreigend, net zoals wel vaker dit seizoen. Dat is ook Van Hanegem gewaargeworden.

De oud-aanvaller begint nog kritisch over Sparta's vertoning zondag. "Alleen die Koki Saito, die kan met twee vingers in zijn neus in de top van Nederland mee. Vrijwel alles wat hij doet, levert gevaar op voor Sparta", aldus Van Hanegem. De Kromme wil wel het bijvoeglijke naamwoord 'Nederlandse' benadrukken. "De echte top is andere koek."

In principe keert Saito na dit seizoen terug naar Lommel. Sparta huurt de Japanner al twee seizoenen op rij, nadat de Belgen hem in januari 2021 overnamen van Yokohama FC.

Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt Saito momenteel een marktwaarde van drie miljoen euro. Sparta heeft geen optie tot koop bedongen in het huurcontract.

Sinds zijn komst naar de Eredivisie kwam Saito in 49 officiële wedstrijden in actie voor Sparta. Daarin was de Japans jeugdinternational goed voor tien treffers en evenveel assists.

Saito vormt vaak een tandem voorin met landgenoot Shunsuke Mito. Laatstgenoemde heeft Sparta wél definitief vastgelegd.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
7
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
24
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties