Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern München volledig in shock na afgang: 'Waarom lach je?'

Laatste update:

"Ik ben in shock. We zijn allemaal heel teleurgesteld", vertelde trainer Hansi Flick na afloop. "Die zeer late gelijkmaker stoort me nog het meeste. Hier zijn verder geen excuses voor, we moeten dit maar snel vergeten. We gaan hard trainen en kijken naar de toekomst." Bayern werd in 2000/01 voor de laatste keer uitgeschakeld in de beker door een club die niet in de Bundesliga uitkwam. Destijds was 1. FC Magdeburg als vierdeklasser de stuntploeg.

Meer: Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat

Flick wilde niets weten van een druk speelprogramma als excuus. Afgelopen vrijdag ging immers ook het uitduel met Borussia Mönchengladbach in de Bundesliga met 3-2 verloren. "We zullen moeten leven met dit resultaat. We moeten kijken hoe we weer meer druk op de tegenstander kunnen krijgen en we moeten beter verdedigen." Bayern krijgt zondag de kans op eerherstel: in de eigen Allianz Arena komt SC Freiburg op bezoek. Drie dagen later staat een uitduel met FC Augsburg op het programma.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Thomas Müller was na afloop van het duel in het Holstein Stadion niet te genieten en al helemaal niet toen een verslaggeefster van ARD ogenschijnlijk lachend vroeg hoe de stemming in de kleedkamer van Bayern was. "Wat denk je? Je lacht nu. Waarom lach je?", antwoordde hij richting Valeska Homburg, die dat echter ontkende: "Ik lachte niet. Ik neem het zeer …" Müller onderbrak de verslaggeefster en zei: "Natuurlijk heb je gelachen en natuurlijk is de stemming bedrukt."

Homberg vroeg Müller vervolgens naar de reden van het debacle. We hebben verloren van de underdog. Holstein gaf alles gaf wat het in zich had en deed dat zeker goed. Toch hadden we hier moeten winnen. Na rust hadden we vier pingpong-acties in hun strafschopgebied. Het ontbrak ons aan geluk. Nu zijn we uitgeschakeld en dat is zeer jammer."

-

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
70
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
14
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties