Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern München waagde vier pogingen voor Dani Olmo na deal met Leipzig'

Laatste update:

Volgens Sportske Novosti hebben de de beleidsbepalers van Bayern viermaal het verzoek bij Dinamo neergelegd om het aanbod van Leipzig terzijde te leggen. Zodoende zouden de Duitsers de gelegenheid hebben om een betere aanbieding te doen. Bayern was echter te laat, want Dinamo was reeds tot een akkoord gekomen met Leipzig. Daarnaast wilde Olmo na een gesprek met trainer Julian Nagelsmann alleen nog maar naar de koploper in de Bundesliga.

Bayern is niet de enige club die faalde in de jacht op Olmo, zo weet bovenstaand Kroatisch medium verder te melden. AC Milan wilde ook ver gaan voor de jonge aanvaller, maar Olmo zag een verhuizing richting het San Siro niet zitten. Een overstap naar Leipzig had op dit moment in zijn loopbaan de voorkeur. Ook geruchten dat vijftig procent van de transferopbrengst naar Olmo gaat wordt naar het rijk der fabelen verwezen. De aanvaller en zijn zaakwaarnemer houden een afgesproken percentage over, maar zeker niet de helft, zoals in verschillende buitenlandse media naar voren is gebracht.

Olmo in het recente verleden ook gelinkt aan onder meer Ajax, Barcelona en Manchester United, tekende in Leipzig een contract tot medio 2024. Bij Dinamo hoopt men dat de vertrokken aanvaller een succesvolle loopbaan tegemoet gaat. "De timing is perfect voor hem en de club. Ik hoop dat Dani gelukkig is met deze keuze, ik wens hem alle succes toe. Zijn prestaties in Duitsland zal ik zeker blijven volgen", aldus Dinamo-directeur Matej Skegro in gesprek met Sportske Novosti.

Dani Olmo had beter naar Bayern München kunnen vertrekken

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties