Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern München werkt druk aan rentree van oude bekende voor spitspositie'

Laatste update:

Deze rol werd bij Bayern ingevuld door Claudio Pizarro, maar de Peruviaan koos in de zomer voor een terugkeer naar Werder Bremen. Bayern verving Pizza niet, maar wil nu dus alsnog een spits halen die het geen probleem zou vinden om vaker niet dan wel te spelen. Wagner is voor die rol dus een serieuze kandidaat.

De 28-jarige aanvaller is geen onbekende bij Bayern: hij speelde voor verschillende jeugdteams van de Zuid-Duitsers en kwam in het seizoen 2007/08 nog tot vier invalbeurten in de Bundesliga. Tot een definitieve doorbraak kwam het niet en via MSV Duisburg, Werder Bremen en Hertha BSC belandde Wagner in de zomer bij Darmstadt. Daar beleeft hij nu zijn meest trefzekere seizoen uit zijn loopbaan: Wagner heeft al veertien keer gescoord.

Afgelopen weekend was Wagner nog trefzeker tegen Hertha BSC en hij vierde dit doelpunt met uitdagende gebaren naar de fans van de hoofdstedelingen. Dit kwam hem op een gele kaart te staan en later in de wedstrijd volgde ook de tweede keer geel, waardoor Wagner de laatste competitiewedstrijd van Darmstadt (tegen Borussia Mönchengladbach) moet missen. Met de interesse van Bayern is het dus zelfs mogelijk dat hij zijn laatste wedstrijd voor Darmstadt al heeft gespeeld.

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
33
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
39
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties