Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern München worstelt zich naar punt en sluit duel met tien man af

Laatste update:

Bayern, met Arturo Vidal en Arjen Robben in de basis en Thomas Müller op de bank, probeerde de thuisploeg in de beginfase gauw vast te zetten. Bayer verweerde zich echter kranig en kreeg via een kopbal van Ömer Toprak een eerste kans, maar Manuel Neuer stond op de juiste plaats. Aan de andere kant deed Robben na een hoekschop van Douglas Costa een poging, maar de Oranje-international mikte de afvallende bal naast. Bayern slaagde er niet in om zijn wil aan de tegenstander op te leggen en ging zonder doelpunten de rust in.

Meer: Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City

Die Werkself zocht in de tweede helft nadrukkelijker de aanval. Nadat Robben over had gekopt, dook de gastheer een paar keer gevaarlijk op voor het doel van Neuer. Javier Hernández schoot tot grote schrik van de warmlopende Müller naast, een schot van Hakan Calhanoglu werd geblokt door Joshua Kimmich en ook een poging van Christoph Kramer vond het doel niet. Josep Guardiola wist dat er iets moest veranderen en voerde na een uur een wissel door.

Müller kwam voor Robben in de ploeg, maar ook hij kon niet voorkomen dat de beginstand ook de eindstand zou worden in de BayArena. Müller volleerde na een pass van Diego Costa nog wel naast en zeven minuten voor tijd schoot Robert Lewandowski naast. Dat was misschien wel de beste mogelijkheid van de wedstrijd voor de formatie uit Beieren. In de blessuretijd drong Leverkusen nog even aan, maar verder dan een poging van Julius Brandt kwam men niet. Op dat moment had Alonso al rood gekregen.

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
2
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties