Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern moet extra basisspeler missen tegen PSG vanwege corona

Laatste update:

De coronabesmetting van Gnabry is een streep door de rekening van Hansi Flick, die de 25-jarige aanvaller volgens Duitse media zag als vervanger van Robert Lewandowski. De clubtopscorer van Bayern heeft vorige week een knieblessure opgelopen bij het nationale elftal van Polen en is naar verwachting nog drie weken uitgeschakeld. Mogelijk kiest Flick in de spits voor Maxim Choupo-Moting, die daar zaterdag tegen RB Leipzig (0-1 zege) ook speelde. Ook het doorschuiven van nummer tien Thomas Müller naar de punt van de aanval is een optie.

Bayern moet verder ook Marc Roca missen, die zondag op de training een blessure opliep. Ook Paris Saint-Germain heeft last van het coronavirus. Aan de zijde van de Parijzenaren zijn Marco Verratti en Alessandro Florenzi afwezig vanwege een positieve pcr-test. Verder is Leandro Paredes geschorst voor het treffen met Bayern, dat woensdag om 21.00 uur begint.

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
21
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties