Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern München mag blijven hopen op titel dankzij goal in blessuretijd van Kane

Laatste update:

Bij Bayern stond Matthijs de Ligt aan de aftrap. De Oranje-international vormde centraal achterin een koppel met Eric Dier. Jamal Musiala, Thomas Müller, Leroy Sané en Kane moesten voor de broodnodige treffers zorgen. Aan de kant van Leipzig stond Xavi Simons in de startopstelling van trainer Marco Rose, die Loïs Openda en Benjamin Sesko in de spits opstelde.

Bayern pakte het initiatief in de eerste helft en kwam al snel bijna op voorsprong via Kane. De Engelsman ontving een prima voorzet van Raphaël Guerreiro en kopte richting de verre hoek. Janis Blaswich kon daar nog net een handje tegen krijgen en dat bleek net voldoende om de bal via de paal uiteindelijk klemvast te pakken.

Een prima steekpass van Musiala leidde de volgende doelkans voor Bayern op. Sané omspeelde Blaswich en leek hard op weg naar de openingstreffer. De vleugelspeler kwam echter net niet helemaal goed uit met zijn passen en werd gedwongen de bal terug te leggen. Dat leverde der Rekordmeister niets op.

Ook Kane kwam andermaal dichtbij. Op aangeven van Müller kwam de topscorer aller tijden van Tottenham Hotspur tot een omhaal, die een prooi was voor Blaswich. Leipzig wist in aanvallend opzicht weinig te creëren, al brak het bij tijd en wijle gevaarlijk uit via onder meer Simons.

Tien minuten na rust brak Bayern alsnog de ban. Guerreiro stoomde op aan de linkerkant van het veld en legde af op Musiala, die richting doel dribbelde en niet te stoppen was door de verdediging van Leipzig. Musiala legde af op Kane, die onhoudbaar raak schoot in de verre hoek achter de kansloze Blaswich: 1-0.

Leipzig speelde niet zijn meest overtuigende wedstrijd, maar kwam twintig minuten voor tijd toch vrij plotseling op gelijke hoogte. De lichtvoetige Dani Olmo betrad de zestien van Bayern en legde af op Sesko. De Sloveen schoot niet heel overtuigend, maar doordat de bal getoucheerd werd door Leon Goretzka was Manuel Neuer kansloos: 1-1.

Bayern bleef kansen krijgen op de voorsprong. Zo had Kane voor zijn tweede van de aanval moeten tekenen met een kopbal, die net over vloog. Tuchel probeerde wat te forceren met het inbrengen van Eric Maxim Choupo-Moting en de Kameroener speelde in blessuretijd een cruciale rol bij de winnende treffer, door de bal terug te leggen op Kane. De Engelsman werkte vervolgens behendig binnen: 2-1.

Meer nieuws

Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
0
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
2
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
2
Perez en Vink zijn het roerend eens over wie beste aankoop in de Eredivisie is
8
Guardiola gaat direct na titelwinst in op onzekere toekomst bij Manchester City
22
Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties