Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern neemt afscheid van Kovac en ziet in Van Bommel opvolger'

Laatste update:

Kovac werd vorige zomer aangesteld als opvolger van Jupp Heynckes, die als interim-trainer het seizoen had afgemaakt bij Bayern. Zijn eerste seizoen als trainer in München verliep niet al te gemakkelijk, maar desondanks heeft der Rekordmeister nog uitzicht op de Duitse dubbel. Met nog één wedstrijd te gaan gaat Bayern aan kop in de Bundesliga, met twee punten voorsprong op naaste achtervolger Borussia Dortmund. Een punt in de thuiswedstrijd tegen Eintracht Frankfurt volstaat om de titel veilig te stellen.

Daarna wacht voor Bayern de finale van de DFB Pokal tegen RB Leipzig en dat zou de laatste wedstrijd van Kovac als trainer van de Duitse topclub zijn, ongeacht de uitkomst van de laatste twee duels. Het gros van de selectie van Bayern zou niet te spreken zijn over de werkwijze van Kovac, wiens trainingen naar verluidt te eentonig zijn. Daarnaast vinden vooral de ervaren spelers dat de 47-jarige oefenmeester de 'tactische finesse' mist.

Van Bommel, die dit seizoen met PSV tweede werd in de Eredivisie, is de voornaamste kandidaat om Kovac op te volgen. Ook Erik ten Hag staat op het verlanglijstje, maar hij heeft al meerdere keren laten doorschemeren dat hij niet direct van plan is om Ajax te verlaten. Ook Julen Lopetegui, die kortstondig bij Real Madrid werkte, is in beeld bij Bayern. Der Rekordmeister wilde in eerste instantie niet reageren op het bericht, maar Karl-Heinz Rummenigge noemt het nieuws tegenover BILD 'totale onzin'.

Zie jij Mark van Bommel komende zomer al naar Bayern München vertrekken?

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
0
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
14
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
12
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
17
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties