Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern officieus kampioen na late goal Schweinsteiger

Laatste update:

Arjen Robben was nog niet voldoende hersteld van een buikspierblessure en ook Franck Ribery, David Alaba, Holger Badstuber, Rafinha en Juan Bernat waren afwezig. De basiself van Bayern bestond voor het eerst sinds november 1999 uit ten minste negen Duitsers, maar Hertha had het in de eerste tien minuten voor het zeggen in de Allianz Arena. Onder anderen Valentin Stocker zorgde voor dreiging toen hij de bal bij de tweede paal net niet kon binnentikken. Na een kwartier nam Bayern het commando over, maar de thuisploeg ontbeerde creativiteit om tot mogelijkheden te komen. Guardiola voerde in de rust één wissel door: Sinan Kurt loste Gianluca Gaudino af en maakte zijn competitiedebuut voor der Rekordmeister.

Tien minuten na de pauze kreeg Hertha de grootste kans in de wedstrijd tot dusver: Nico Schulz mocht alleen op Manuel Neuer af, maar de doelman voorkwam met een geweldige reflex de 0-1. Guardiola was duidelijk niet tevreden en hoopte dat Thiago Alcántara zijn elftal bij de hand kon nemen; de Spanjaard verving Thomas Müller halverwege de tweede helft. Een kwartier voor tijd meldde ook Claudio Pizarro zich aan het front. Via kopballen van Robert Lewandowski en Bastian Schweinsteiger was Bayern al dicht bij de bevrijdende goal geweest en de 1-0 zou uiteindelijk na tachtig minuten vallen. Na een uitstekende solo en voorzet van Mitchell Weiser drukte Schweinsteiger af: 1-0.

-
Een terechte zege voor Bayern München?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
8
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
99
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
17
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties