Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern 'overklast' door Ajax: 'Dat is met oudgedienden best lastig'

Laatste update:

"Ze worden in bepaalde fases van wedstrijden overklast, zoals tegen Ajax (1-1, red.) en dit weekend tegen Borussia Mönchengladbach (0-3, red.). Dat zijn ze niet gewend. Een nederlaag is niet zo erg, maar dan zijn meestal nog wel het beste team", zegt de oud-middenvelder van onder meer FC Twente, AZ, Vitesse, Heracles Almelo en FC Utrecht tegenover de NOS.

De ploeg van Bayern zou onder meer te oud zijn om nog steeds structureel te kunnen domineren. Cziommer stelt dat de club bewust ervoor gekozen heeft de selectie niet te verjongen. "Ze hebben wel een nieuwe trainer, Niko Kovac, maar die heeft niet de spelers mee mogen nemen die hij graag wilde", weet de Duitser, die hoopt dat Kovac de tijd krijgt van de clubleiding.

Het probleem volgens Cziommer is onder andere dat de trainer, voorheen actief bij Eintracht Frankfurt en de nationale ploeg van Kroatië, met gearriveerde spelers moet werken. "Hij is een trainer die veel eist van zijn spelers en hij wil dat ze spelen zoals hij dat voor ogen heeft. Dat is met oudgedienden als Franck Ribéry, Jérôme Boateng en Mats Hummels best lastig."

Verwacht jij dat Niko Kovac het seizoen afmaakt bij Bayern München?

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
1
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
11
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties