Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern overweegt transfers: 'Hij heeft het gevoel dat hij niet genoeg speelt'

Laatste update:

"Als Joachim Löw (bondscoach Duitsland, red.) wat vaker naar Arsenal was gegaan, had hij Özil gezien zijn sportieve prestaties niet geselecteerd voor het WK", aldus Hoeness tegenover Sky. De sportbestuurder is ook kritisch op de prestaties van de andere spelers van Duitsland op het WK: "Ik heb niet veel hardwerkende mensen gezien."

"Sommigen slenterden over het veld. Ik spreek ook zeker over spelers van Bayern München, behalve Manuel Neuer", vervolgt Hoeness, die rekening houdt met een vertrek van Jérôme Boateng en Sebastian Rudy. "We zouden blij zijn als hij (Boateng, red.) bleef, beslissingen hierover zullen komende week genomen worden. Hij is een fantastische speler."

"En Sebastian is erg ambitieus en wil spelen. Hij heeft het gevoel dat hij niet genoeg speelt hier. Als hij zegt dat hij wil vertrekken, dan streven wij ernaar een oplossing te zoeken als het bedrag juist is", aldus Hoeness, die blij is met Niko Kovac als nieuwe trainer, ondanks dat de Kroaat niet de eerste optie was: "Heynckes was eerste keus en Tuchel informeerde dat hij naar Parijs ging."

Verwacht jij dat Jérôme Boateng Bayern München gaat verlaten deze zomer?

Meer nieuws

Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
9
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
32
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties