Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern rondt eindelijk papierwerk af en presenteert concurrent voor De Ligt

Laatste update:

De presentatie van Kim zat er al even aan te komen. Al in juni bereikte de verdediger een akkoord met Bayern, dat enkele dagen later de ontsnappingsclausule van vijftig miljoen activeerde. Toen Kim ook de keuring doorstond, resteerde alleen nog een stukje papierwerk. Dat is nu ondertekend, waardoor Matthijs de Ligt er officieel een concurrent bij heeft tot medio 2028. In München gaat de Zuid-Koreaan met rugnummer 3 spelen.

De Nederlander lijkt zich echter geen zorgen te hoeven maken. Kim speelde bij Napoli als rechter centrale verdediger, de positie waar normaal gesproken Dayot Upamecano staat. De Fransman maakte afgelopen seizoen geen bijster betrouwbare indruk en lijkt dus wél iets te vrezen te hebben. Trainer Thomas Tuchel heeft daarnaast ook nog de beschikking over Benjamin Pavard, die wel op de nominatie staat om te vertrekken.

Kim, 49-voudig international van Zuid-Korea, kent tot dusver een voorspoedige carrière in Europa. In zijn eerste jaar, het seizoen 2021/22, werd hij namens Fenerbahçe direct verkozen in het Team van het Jaar van de Süper Lig. Een jaar later verkaste Kim naar Napoli. Daar was de Koreaan vanaf moment één sterkhouder en droeg hij flink bij aan de eerste landstitel sinds het seizoen 1989/90. Kim kwam eerder uit voor Gyeongju KHNP en Jeonbuk Hyundai in zijn geboorteland en voor het Chinese Bejing Guoan.

Is Kim Min-jae een aanwinst voor Bayern München?

Meer nieuws

'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
10
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
5
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
31
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties